Політика конфіденційності сайту

Ця політика конфіденційності діє для сайту http://iphone16plus.com.ua/. Компанія залишає за собою право змінювати цей документ на власний розсуд у будь-який час.

Контент від читачів

Читачі можуть брати участь в обговореннях на сайті, включно з коментарями, рекомендаціями, рейтингами, оглядами тощо. Якщо ви вступаєте в публічну дискусію, то повинні знати, що всі особисті дані, надані вами, можуть бути прочитані, зібрані та використані іншими відвідувачами сайту. Така інформація також може застосовуватися для розсилки небажаних повідомлень. Наша компанія не несе відповідальності за особисту інформацію, якою ви ділитеся в коментарях, і не зобов’язана розміщувати, редагувати або видаляти будь-яке з ваших повідомлень.

Якщо ви рекомендуєте будь-який матеріал із сайту в соціальній мережі, такі дії регулюються політиками конфіденційності цих соцмереж. Наша компанія не відстежує та не зберігає записи цих дій.

Зареєстровані читачі, беручи участь в обговореннях на сайті, погоджуються з тим, що їхні дії можуть відстежуватися і аналізуватися. Дані, якими ви ділитеся, будуть публічними та можуть включатися в розсилки або розміщуватися на інших інтернет-ресурсах. Компанія не бере на себе відповідальності за будь-яку персональну інформацію, яку ви публікуєте на сайті. Така інформація вважається наданою вами, а не компанією.

Відповідальність за достовірність опублікованих даних

Компанія не перевіряє достовірність отриманої про читачів інформації та не контролює правосуб’єктність відвідувачів сайту.

Дані, які можуть оброблятися під час взаємодії користувача із сайтом:

  • повідомлення користувача, зокрема до служби підтримки компанії;
  • особисті відомості, надані користувачем у соціальних мережах;
  • інформація про відвідування: дату та час, мову та тип браузера, IP-адресу, cookie-файли та ін.

На сайті можуть розміщуватися посилання на сторонні вебресурси. Вони можуть надсилати на ваш пристрій власні файли cookie, а також збирати особисті дані.

Інформація, яку надають користувачі, може використовуватися для поліпшення та підтримки роботи компанії, захисту прав власності як користувачів, так і компанії.

Надання доступу до особистих даних

Компанія надає доступ до персональної інформації третім особам тільки в обмежених випадках:

  • за наявності дозволу користувача;
  • якщо доступ необхідний для дотримання постанов, чинних законів або запиту від державних органів;
  • при розслідуванні потенційних порушень, виявленні шахрайських дій, вирішенні проблем безпеки.

Захист інформації

Компанія вживає всіх можливих заходів для захисту даних користувача від несанкціонованого доступу, розкриття, зміни або знищення. Доступ до особистих даних отримують тільки ті співробітники та підрядники компанії, яким ці відомості необхідні для виконання операцій від нашого імені.

Користувач, перебуваючи на сайті, приймає умови цієї політики конфіденційності компанії та враховує, що вона може час від часу змінюватися. Усі зміни публікуються на цій сторінці.