Договір про використання сайту

Цей договір визначає порядок використання сайту http://iphone16plus.com.ua/, зокрема, але не виключно: права компанії та користувача. Використовуючи сайт, ви підтверджуєте укладення договору. Якщо ви не згодні з будь-якими пунктами цього документа, залиште сайт.

1. Загальні положення

1.1. Договором регулюються умови використання сайту. Він може змінюватися компанією без попереднього повідомлення.

1.2. На сайті додатково встановлені умови використання авторських матеріалів, політика конфіденційності та правила користування ресурсом.

1.3. Через сайт можна отримати доступ до інших інтернет-ресурсів. Компанія не контролює дії цих ресурсів, користувач переходить за посиланнями тільки на свій ризик.

1.4. Компанія не несе відповідальності за швидкість або недостатню якість контенту, наданого на сайті.

1.5. Матеріали сайту заборонені до використання третіми особами в комерційних цілях без згоди компанії або власника контенту.

1.6. Користувач бере на себе відповідальність за будь-яку шкоду, заподіяну його пристроям і даним під час використання сайту. Компанія не несе відповідальності за те, що сайт не відповідає цілям користувача.

2. Предмет

2.1. Предметом договору є вся інформація сайту.

3. Права компанії

3.1. Компанія має право змінювати, додавати та видаляти контент і структуру сайту, у будь-який час закривати доступ до будь-яких його частин, без попереднього повідомлення користувача.

3.2. Компанія може використовувати адресу електронної пошти користувача з метою розсилки реклами та інформаційних повідомлень.

3.3. Компанія залишає за собою право видаляти коментарі та інші повідомлення користувача, якщо вони суперечать умовам цього договору та/або нормам чинного законодавства України.

3.4. Компанія має право використовувати статті, зображення та інші об’єкти права інтелектуальної власності, розміщені користувачем на сайті.

3.5. Компанія не несе відповідальності за припинення доступу до сайту та залишає за собою право закривати його повністю або частково в будь-який момент.

4. Права та обов’язки користувача

4.1. Користувач має право писати коментарі та текстові повідомлення, а також обмінюватися думками з приводу відповідної теми опублікованих матеріалів. Будь-яка інформація, опублікована на сайті, стає надбанням громадськості та може використовуватися компанією в комерційних і рекламних цілях, переопубліковуватися на сторонніх ресурсах.

4.2. Якщо користувач ділиться будь-якими матеріалами сайту в соціальних мережах та інших інтернет-сервісах, то ці дії регулюються політикою конфіденційності цих ресурсів.

4.3. Приймаючи цей договір, користувач погоджується, що безоплатно передає компанії невиключні права власності на об’єкти, які він розміщує на сайті.

4.4. Користувачеві заборонено використовувати контент сайту в спосіб, який може перешкоджати нормальній роботі сайту.

4.5. Користувач не має права реєструватися на сайті під ім’ям третьої особи, використовуючи особисті дані іншої людини, а також навмисно спотворювати уявлення про себе та передавати доступ до свого акаунту іншим користувачам.

4.6. На сайті заборонені заклики до дій, які суперечать чинним законам України.

4.7. Користувачам заборонено публікувати матеріали з використанням нецензурних виразів, а також висловлювань сексуального, еротичного або порнографічного характеру.

4.8. Користувач може розміщувати на сайті комерційні, рекламні або інформаційні матеріали виключно з дозволу компанії.

4.9. Користувач підтверджує, що бере на себе відповідальність за будь-які дані, які публікує на сайті.

5. Умови модерації та використання матеріалів

5.1. Модерація коментарів здійснюється після їхньої публікації на сайті.

5.2. Якщо контент, на думку модератора, порушує правила користування сайтом або цей договір, то він має право видалити цей матеріал без попередження.

5.3. На сайті представлені текстові та медіаматеріали, які є об’єктами авторського права та захищаються законодавством.

5.4. Матеріали, які публікуються на сайті, можуть поширюватися іншими інтернет-ресурсами за умови зазначення гіперпосилання та першоджерела.

5.5. У разі використання контенту сайту обов’язково розміщувати гіперпосилання в підзаголовку або в першому абзаці.

5.6. Інформація з позначкою «Реклама» публікується на правах реклами, належить третім особам і не підлягає републікації. Компанія не несе відповідальності за її зміст.

5.7. Цей договір складено в стандартній і незмінній для всіх формі.